Skip to content

Kansainvälisyys

WhatsApp Image 2023-01-15 at 09.46.16

Kansainvälisyys on kiinteä osa JC-toimintaa. Aktiivisia nuorkauppakamareita löytyy yli 120 maasta ja yhteensä jäseniä on yli 200 000. Kuopion Nuorkauppakamari on myös osa kansainvälistä Junior Chamber International (JCI) ‑organisaatiota.

Mahdollisuuksia kansainvälistymiseen on lukemattomia. Kansainvälinen toiminta käsittää muun muassa kansainväliset kokoukset, koulutukset, projektit ja tapahtumat, joihin kuka tahansa kamarilainen voi osallistua. Vuosittain järjestettävät Eurooppa- ja maailmankokoukset ovat osa kansainvälistymistä ja ne keräävät suurimmat suomalaisdelegaatiot ulkomaanmatkoille.

 

Suomen Nuorkauppakamarin sisällä toimiva Team Finlandia vastaa kansainvälisten kokouksien markkinoinnista ja palvelee suomalaisia kokousmatkoilla. Kuka tahansa kansainvälisistä asioista kiinnostunut voi liittyä Team Finlandiaan. Kuopion Nuorkauppakamarissa kansainvälisestä toiminnasta vastaa kansainvälisten asioiden hallitusvirkailija (IPRO).

 

Twinning, eli ystävyyskamaritoiminta

Twinning-toiminnassa kaksi eri maista olevaa kamaria solmivat ystävyyssopimuksen. Kuopion Nuorkauppakamarilla on twinning-kamari Belgiasta, JCI Aalst. Teemme heidän kanssaan vierailuja toistemme luo esitellen kulttuurejamme ja kotikaupunkejamme ja yritämme tottakai nähdä aina kansainvälisissäkin kokouksissa. Twinning-sopimus Aalstin kanssa solmittiin vuonna 2017.

Lataa kokousmatkaajan opas

KNKKvisu_k-8